medimatkat.fi         mediresor.se          meditours.ru
Potilaiden kokemuksia
Sappileikkaus hinta yksityinen - sappikivi leikkaus hinta
Turvallinen. Kustannutehokas. Nopea

Medimatkojen potilaiden kokemuksia...

Laittakaa palautteen osoitteseen info@medimatkat.fi!


 • Sappileikkaus tähystämällä 03/2015
 •  Pääsin leikkaukseen kuukauden sisällä yhteydenotosta. Yhteydenpito oli todella sujuvaa s-postin välityksellä. Asun kaukana Helsingistä, joten minulle tehtiin verikokeet poikkeuksellisesti Tallinnassa ja tapasin siellä myös kirurgin. Kirurgi oli todella mukava ja en jännittänyt leikkausta enää niin paljon. Leikkauspäivänä menimme mieheni kanssa osastolle ja saimme huoneen. Kirurgi kävi tapaamassa ennen leikkausta ja kyseli vointia. Kun minut vietiin leikkaussaliin, olin todella jännittynyt ja sydän hakkasi. Taju lähti nopeasti nukutusaineen annon jälkeen ja herättyäni nukutuksesta oksensin, mutta sen jälkeen olo helpottui. Pääsin huoneeseen sen jälkeen, kun olin saanut tiputuksella nesteitä, kipulääkettä ja antibioottia. Vatsassani oli kolme pientä reikää ja yksi pidempi viilto, josta minulta poistettiin sappirakko kivineen. Leikkauksen jälkeinen yö oli kivulias, mutta sain kipulääkettä aina kun pyysin. Sain syödä seuraavana aamuna ja aamupala oli maistuvaa. Minulle annettiin hyvät kotihoito-ohjeet. Aamiaisen jälkeen olimme vielä muutaman tunnin huoneessa ja sitten pääsimme lähtemään ja yövyimme mieheni kanssa hotellilla vielä yhden yön, ennen kuin lähdimme takaisin Suomeen. Hoito ja palvelu oli todella ammattimaista, sujuvaa, ystävällistä ja joustavaa ja suomen kielellä pärjäsi hyvin. Suosittelen lämpimästi kaikille tätä klinikkaa. Leikkaus oli myöskin puolet halvempi kuin Suomessa. 
  Pia 

 • Mahalaukun typistyleikkaus Tallinnassa 01/2015
  Olin tullut raskas sarjalaiseksi kilojeni myötä. Yritin monet kerrat vähentää kilojani, mutta samalla tavalla ne aina palasivat takaisin, välillä korkojenkin kanssa. Toivoin, että perussairauksieni myötä minulle tehtäisiin lihavuusleikkaus täällä Suomessa. Ei onnistunut. Milloin olin laihduttanut liikaa, milloin liian vähän. Hoitopolkuun kuului paljon eri ihmisiä, joista jokainen saattoi torpedoida etenemiseni. Tie oli jatkuvasti pelolla ja ihmettelyllä päällystetty, looginen se ei ollut.
  Viimeisen eston sain Tyksin sisätautilääkäriltä, vaikka kirurgi suosittelikin leikkausta. Joutuisin taasen odottamaan kaksi vuotta ja lisättiin diabeteslääkitystä. Se riitti. Soitin Medimatkojen numeroon ja sain ajan lääkärille, joka suositteli minulle ko. operaatiota. Mikä onni! Vihdoin elämä oli taasen omissa käsissäni.
  Pakkasin laukkuni tammikuussa kohti Tallinnaa. Ensimmäisen yön olin hotellissa ja aamulla lähdin kohti sairaalaa. Ilmoittauduin sisälle ja hetken päästä minua tultiin hakemaan osastolta. Ulkovaatteet luovutin potilasrespaan ja sain päälleni samanlaisen superseksikkään pyjaman kuin Suomessa. Sen jälkeen menimme ohjattuna osastolle.
  Ensimmäisenä päivänä minulle tehtiin tarvittavat, alustavat tutkimukset. Otettiin verinäytteet, tehtiin mahalaukun tähystys ja ultrattiin vatsa. Pelkäsin kovasti tähystystä, koska se oli Suomessa tehty ns. humautuksessa, mutta Tallinnassa vain puudutuksessa, koska seuraavana päivänä oli nukutus. Lääkäri oli erittäin taitava ja sain kuulla hyviä uutisia, ei kasvaimia. Ultrassa sitten jo arvasinkin, että rasvamaksa ja sappikivet löytyivät, mutta ne eivät vaikuttaneet estävästi leikkaukseen.
  Takaisin huoneeseen ja odottelemaan seuraavan päivän operaatiota. Anestesialääkäri kävi illalla juttelemassa. En pelännyt yhtään, olin varma, että kaikki sujuu hyvin. Lisäksi minulla oli todella kiva huonekaveri, jonka kanssa tuli juteltua kaikkea maan ja taivaan väliltä. Pystyin kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi.
  Seuraavana päivänä oli leikkaus. Siitä minulla ei ole tuntemuksia, kiitos anestesialääkärin. Leikkauskertomuksen sain lähtöpäivänä, missä kerrottiin kaikki. Vatsassa oli viisi pientä reikää muistona leikkauksesta. Kipulääkitys oli pientä, en tuntenut kipuja oikeastaan yhtään. Hieman arkuutta, ei muuta. Osastolla sain juotavaksi todella erikoisen hyvää piimää, mitä jäin kaipaamaan.
  Kaksi päivää leikkauksesta sain luvan lähteä kotiin. Menin taksilla laivaterminaaliin ja ostin lipun. Pyysin apua, että saisin pyörätuolikuljetuksen ja joku toisi laukkuni laivaan. Leikkauksen jälkeen ei saa heti kantaa mitään, ettei tapahdu yllätyksiä vatsan sisällä. Laivamatka meni hyvin ja taasen Suomeen saavuttaessa, sain avustajan. Ei siis mitään ongelmaa. Terminaalissa odotti oma rakas viedäkseen kotiin.
  Kahden viikon kuluttua sain tikit pois vatsasta. Kaikki oli parantunut hyvin. Seurasin ruokaohjeita ja nyt yrittelen oppia syömään tarpeeksi nauttien ruuista. Yhtenäkään yötä en ole herännyt kipuihin ja päivisin olen touhunnut kaikkea pientä.
  Mietin, mitkä sanat kuvaisivat matkaani. Voisin kiteyttää ne seuraaviin: kiitollisuus, onnellisuus ja rohkea, tasavertainen yhteistyö hoitohenkilökunnan ja lääkäreiden kanssa. Euroakaan ei mennyt hukkaan ja sain uuden, terveemmän mahdollisuuden elää uutta elämääni. Ja kaikki puolet halvemmalla kuin Suomessa.
  Terveisin tiina


 • Ajan leikkaukseen sain alle viikossa ensimmäisestä yhteydenotosta Medimatkoihin. Matka ja rannekanavaleikkaus sujui erittäin hyvin. Ensimmäisenä päivänä oli verikokeet ja ilmoittauminen osastolle. Osastolla nautimme maittavaa ruokaa ja vietimme aikaa huoneessamme. Leikkauspäivänä leikkava kirurgi kävi monta kertaa huoneessani varmistamassa asioita ja vointiani. Leikkaus sujui hyvin nukutuksessa ja pian olinkin jo heräämössä. Illalla lähdimme iltalaivalla kotiin.
  Voin lämpimästi suositelle tätä kaikille leikkaustarpeessa oleville potilaille. Suomenkielellä pärjäsi vallan hyvin ja ruoka oli maittavaa, sekö palvelu ensiluokkaista!
  Susanna, rannekanavan leikkaus joulukuussa 2014

 • Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja nopeaan yhteydenottoon.  erikoislääkäri oli ystävällinen. mukavaa että lääkäri ajattelee minua ihmisenä, eikä vain potilaana joka on työn kohde. ottaa huomioon minun tulevaisuuden. suomessa on erilainen kokemus lääkäreistä. klinikka oli siisti. tosin minulle tuli erilainen mielikuva paikasta aiemman viestittelyn johdosta. mutta en ole millään tavoin pettynyt klinikkaan! olen kertonut kokemuksestani kavereille. suosittelen todella tulla teille! pari kaveria on taistellut vuosia suomessa esim. selkä vaivojen takia julkisen terveydenhuollon piirissä, saamatta kunnollista hoitoa. yksityiselle ei ole varaa mennä. tai on todella pitkässä leikkausjonossa. samoin kuin minä. kipuja on ja työkyky alenee, mutta hoitoon / toimenpiteeseen et pääse. kaverit enkä minä tiennyt että virolaisesta lääkäripalvelusta saa kela-korvausta.. Tri Doba, myooman poisto elokuussa 2014

 • Laitoin sähköpostia Medimatkoihin ja nopeasti sain vastauksen kysymyksiini puhelimitse ja sähköpostilla. Leikkausajan saimme myöskin nopeasti sovittua. Itse sairaalaan mennessä olin hieman eksyksissä kun en tiennyt mistä ovesta pitää mennä sisään mutta onneksi oikea paikka löytyi kyselemällä ja itse leikkaava lääkäri tuli sinne vastaan ja vei osastolle. Testeihin meni oma aikansa ja lääkäri kävi muutaman kerran varmistamassa että varmasti haluan leikkaukseen.  Lukollista kaappia ei huoneessa ollut joten tietenkin ensin vähän arvelutti jättää tavarat hyllylle, mutta turhaan mietin sellaista. Itse leikkaus meni hyvin ja lääkäri kävi katsomassa heräämisen jälkeen. Ohjeistettin hyvin mitä saa syödä ja muutenkin millaista elämä on leikkauksen jälkeen. Kaikki hoitajat eivät englantia puhuneet mutta hyvin silti ymmärsivät minua. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen koko Medimatkat palveluun ja osaavaan lääkäriin.Potilas Mia. Lihavuusleikkaus, elokuussa 2014.


 • Olin heinäkuussa 2014 napatyräleikkauksessa. Menimme aamulaivalla Tallinnaan, missä oli heti verikokeet ja iltapäivällä lääkärin vastaanotto. Lääkäri oli erittäin asiantunteva ja selkeä. Leikkaus meni hyvin eikä ole ollut mitään jälkikomplikaatioita. Klinikalla yövyimme vaimoni kanssa kahden hengen huoneessa ja klinikka oli kaikin puolin ok ja hyvä oli, että klinikalla oli tupakointihuone. Ainoat miinukset oli kun menimme lääkäristä klinikalle, emme saaneet mitään syötävää enään´ja huoneessa ei toiminut digiboxi kunnolla, niin Suomen kanavat ei näkyneeet telkkarista. Suosittelen kuitenkin lämpimästi. Ystävällisin terveisin: Potilas Juha.


 • Kaikki meni erittäin hyvin ja ennen kaikkea olin tosi tyytyväinen kaikkeen palveluun mitä Teiltä sain. Kyselyihin vastattiin tosi nopeasti joka Suomessa ei onnistu. Voin nyt erinomaisesti ja tyrä ei vaivaa millään tavalla. Haluan kiittää Teitä hyvästä palvelusta ja nopeasta toiminnasta. Mikäli joskus tarviin leikkaus palvelua niin kyllä otan Teihin yhteyttä. Potilas Kalevi. Napatyrän tähystysleikkaus kesäkuussa 2014.

 • Olin 16.5.2014 oikean jalan polvitaipeessa olevien suonikohjujen vaahtoruiskutuksessa. Alueelle tuli jonkinverran mustelmaa, joka hävisi melko pian. Sinisiä suonia ei enää näy, tarkkaan katsoen näkyy vielä hieman tummia juovia poistettujen suonien kohdalla, mutta niin vähän, että niihin ei varmasti kukaan kiinnitä huomiota. Tulos on hyvä, olen tyytyväinen. Jalan väsyminen ja ennen tuntunut epämiellyttävä painontunne polvitaipeessa iltapäivällä ja illalla on jäänyt pois. Mitään särkyä ei toimenpiteen jälkeen ollut. Askeleen tärinä hieman tuntui parin viikon ajan, mtta ei sen jälkeen mitään. Pieni tönäisyarkuus oli muutaman viikon ajan, mutta varoin sellaista.
  Klinikan palvelu on ollut ystävällistä. Olen suositellut tätä monelle tuttavalleni.
  Terveisin, Aila

 •  Päätin lähteä Viron puolelle hoitamaan suonikohjujani sillä Suomessa niiden poistaminen maksaa reilusti enemmän. Otin yhteyttä Medimatkoihin jossa kaikkiin kysymyksiini vastattiin asiallisesti ja nopeasti. Harmikseni suonikohjut olivatkin jo niin pahassa kunnossa että vaahtoruiskutuksen sijaan jalkani vaativat leikkausta. Toisesta jalasta kuitenkin vaahtoruiskutettiin jo osa ennen tulevaa leikkausta. Vaahtoruiskutus sujui nopeasti eikä sattunutkaan yhtään. Erikoislääkäri oli todella ystävällinen ja miellyttävä myös ihmisenä joten hänen kanssa asioiminen oli helppoa. Leikkaus on vielä edessäpäin. Sairaala oli siisti ja puhdas. Kielimuurikaan ei ollut ongelma sillä henkilökunta ymmärsi suomea. Henkilökunnasta jäi positiivinen ja huolehtivainen kuva. Voin kyllä suositella palveluita muille!  Potilas Emilia, suonikohjujen vaahtoruiskutushoito huuhtikuussa 2014.

 • Olen erittäin tyytyväinen Medimatkat.fi:ltä saamaani palveluun. Ensimmäisestä sähköpostista sunnuntai iltapäivänä, johon vastattiin 2 tunnin sisällä, klinikalta lähtöön saakka kaikki sujui erittäin hyvin. 
    
  Erikoislääkäri joka minut leikkasi, oli jämäkkä, osaava ja hyvä. Hyvin sympaattinen ja asiantunteva. Klinikka oli hieno, siisti ja toimiva. Oli todella hieno paikka. 
    
  Kiitän kaikesta saamastani avusta ja aina noperista vastauksista meilitse. Mikäli joudun samanlaiseen leikkaustilanteeseen, tulen ilman muuta kääntymään Medimatkojen puoleen.        Potilas Martti, umpilisäken poisto tähystämällä helmikuussa 2014. 

 • Olin sapenpoisto leikkauksessa tammikuussa 2014. Ajan leikkaukseen sain varattua nopeammin mitä suomessa menee aikaa ennenkun vastataan puhelimeen lääkäriasemilla. Sappi oli täynnä kiviä joka oli myös entinyt tulehtua joten leikkaus oli aiheellinen heti, suomessa olisi jonotus ollut vähintään puoli vuotta. Kirurgi Konstanttin leikkasi ja kaikki onnistui hyvin. Sairaalassa jouduin olemaan 2 vrk hotellitasoisessa yksityisessä huoneessa tulehduksesta johtuvan antibiottikuurin takia, muuten olisi ollut 1 vrk. Varaukset ja muut keskustelut hoidettu sähköpostitse johon on vastattu hyvin nopeasti. Koko homma tuli maksamaan huoneineen 1700 € josta kelan pitäisi korvata jotain ?. Ei ole tullut vielä päätöstä. 
  Sulo 65 Vantaa 

 • Kauneus ja Terveys -lehdessä 14/2013 ollut artikkeli sai minut ottamaan yhteyttä Medimatkoihin. Olin sähköpostiyhteydessä kirurgi Konstantin Fleidervis'iin. Aika järjestyi nopeasti. Leikkaus meni hyvin. Kirurgi oli erittäin ystävällinen ja huolehtivainen. Klinikalla osastolle mennessäni henkilökunta vaikutti hieman "yrmeältä", mutta  huoneessani käyneet hoitajat olivat kuitenkin kaikki ystävällisiä. Kiitos! suonikohjuleikkauspotilas Merja, 56 v.

 • Katso ystävällisisesti Terhin gynekologisen leikkauksen kokemuksia Kauneus ja Terveys lehdessa numero 14/2013!

 • Mies yli 40 -vuotta Etelä-Suomesta. Suomalaisen erikoislääkärin lähete lannerangan magneettikuvaukseen (iskias vaiva). Kuvaus suoritettiinTallinnassa hintaan 28,00 varausmaksu ja kuvausmaksu 185,00.Kela korvasi 145,00. Korvaus haettiin lomakkeella SV128. Kuvat olivat sellaiset kuin pitikin ja koko tapahtuma sujui luvatun mukaisesti. Olen tyytyväinen. Pasi


 • Hei.Kävin olkanivelen magneettitutkimuksessa ja kaikki sujui juuri niin hyvin kuin oli luvattukin ja ajan sain todella nopeasti. Kun olen kertonut positiivisesta  kokemuksestani, olen saanut jo useita kyselyitä potilailta jotka ovat valmiita käyttämään palveluitanne. Olen luvannut heitä myös auttaa.Kiitokset!!!

 • Olin Medimatkojen potilaana syys-lokakuun vaihteessa. Minulle tehtiin sappirakon poisto tähystysleikkauksessa. Kirurgi Fleidervish tiesi etukäteen-olimme puhelin-ja sähköpostiyhteydessä useita kertoja ennen leikkausta-että olen muista sairauksistani johtuen riskipotilas. Kaikki sujui äärettömän hyvin ja hyvällä ammattitaidolla. Kirurgi huolehti minusta vielä senkin jälkeen, kun olin jo päässyt sairaalasta. Leikkaus maksoi kolmasosan siitä, mitä vastaava toimenpide olisi maksanut Suomessa halvimman selville saamani yksityissairaalan hoidossa. Toipuminen on sujunut mainiosti. Sinikka Niemelä
 • www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/570115/Hoitohinnoissa+on+eroa

 • Leikkaus meni hyvin,lääkäriin olin tyytyväinen.  Klinikka itsessään ulkoapäin hieman pelottavan näköinen, mutta sisältä ok. Henkilökunta ystävällistä. Ainoa miinus oli että jouduin menemään päivää aikaisemmin tallinnaan kun aluksi oli ohjeistettu että minulla olisi ollut heti aamusta se lääkäri niin olin ehtinyt maksaa matkan ja hotellia ei voinut enää perua kun selvisi ettei lääkäri käyntiä ollutkaan aamulla. Muutoin kaikki hyvin! Potilas Marju, polven tähystysleikkaus

 
 
 suonikohjuleikkaus, suonikohjujen vaahtoruiskutushoito, suonikohjujen hoito,suonikohjut hinta, magneettikuvaus, sappileikkaus 1318€, tyräleikkaus, tähystys, rasvaimu, rintojen suurennus, leikkaus Virossa, lääkäri virossa, leikaukseen Virossa,gynekologi Virossa, naistentaudilääkäri Virossa, ortopedi Virossa, lääkäri EU:ssa, leikkaus EU:Ssa, matka Tallinnaan, keinonivel, tähystysleikkays, laihdutusleikkaus, tyräleikkaus, sappileikkaus, kohdun poisto, luomen poisto, sterilisatio


 


suonikohjuleikkaus hinta, suonikohjujen vaahtoruiskutushoito hinta, suonikohjujen hoito hinta, suonikohjut hinta,  suonikohjujen hoidon hinta,

suonikohjuleikkaus Virossa, suonikohjujen vaahtoruiskutushoito Virossa, suonikohjujen hoito Virossa,suonikohjut hinta Virossa, suonikohjujen vaahdotus, suonikohjujen vaahtohoito, suonikohjujen vaahtoruiskutus,

suonikohjujen vaahdotus Virossa, suonikohjujen vaahtohoito Virossa, suonikohjujen vaahtoruiskutus Virossa,

suonikohjuleikkaus Tallinnassa, suonikohjujen vaahtoruiskutushoito Tallinnassa, suonikohjujen hoito Tallinnassa,suonikohjut hinta Tallinnassa, 

magneettikuvaus,sappileikkaus hinta, sapen poisto, sappileikkauksen hinta, sappileikkaus yksityisellä hinta, sappileikkaus tähystämällä hinta, sappikivien poisto hinta,

napatyräleikkaus hinta, nivustyräleikkaus hinta, napatyräleikkauksen hinta, nivustyräleikkauksen hinta,

tyräleikkaus hinta, 

tähystys, 
rasvaimu, rasvaimu hinta, rasvaimu virossa, edullinen rasvaimu.

 rintojen suurennus, rintojen suurennus hinta, rintojen suurennus virossa,silikonit virossa, silikonit hinta,


lihavuusleikkaus Virossa, lihavuusleikkauksen hinta, lihavuusleikkaus hinta, lihavuusleikkaus hinta virossa, 

laihdutusleikkaus Virossa, laihdutusleikkauksen hinta, laihdutusleikkaus hinta, laihdutusleikkaus hinta virossa, 


plastiikkakirurgi Virossa, Plastiikkakirurgia Virossa, paras plastiikkakirurgi virossa, 


Polvileikkaus hinta,


Polvileikkaus hinta yksityisellä, Polvileikkaus hinta yksityinen,, Polvileikkauksen hinta yksityisellä, Polvileikkauksen hinta yksityinen,, polvileikkaus Virossa, polven tähystys virossa, polvileikkaus tähystämällä hinta, polvileikkauksen hinta, polvinivelen tähystys, polven tähystysleikkaus,


olkaleikkaus hinta, olkaleikkaus hinta yksityisellä, olkaleikkaus hinta yksityinen,, olkaleikkauksen hinta yksityisellä, olkaleikkauksen hinta yksityinen,kohdunpoisto hinta, kohdun poiston hinta, kohdunpoisto tähystämällä hinta, kohdun poiston tähystämällä hinta, kohdunpoisto hinta yksityisellä, kohdunpoisto hinta yksityinen, kohdun poisto hinta, kohdun poisto tähystämällä hinta, kohdun poisto hinta yksityisellä, kohdun poisto hinta yksityinen, kohdunpoisto tähystämällä, myooman poisto hinta, myooman poiston hinta, myooman poisto hinta yksityisellä tähystämällä tähystyksessä.  magneettikuvaus Virossa, magneettikuvaus Tallinnassa, edullinen magneettikuvaus, halpa magneettikuvaus, magneettikuvaus hinta, magneettikuvauksen hinta. magneettitutkimus hinta, magneettitutkimuksen hinta.


magneettikuvaus yksityisellä hinta, magneettikuvauksen hinta yksityisellä. magneettitutkimus yksityisellä hinta, magneettitutkimuksen hinta yksityisellä.


magneettikuvaus yksityinen hinta, magneettikuvauksen hinta yksityinen. magneettitutkimus yksityinen hinta, magneettitutkimuksen hinta yksityinen.


 peräpukamaleikkaus hinta, peräpukamien leikkaus hinta, 


peräpukamien hoito hinta, peräpukamien poisto hinta peräpukamaleikkaus yksityisellä hinta, peräpukamien leikkaus hinta yksityisellä , peräpukamien hoito hinta yksityisellä , peräpukamien poisto hinta yksityisellä peräpukamaleikkaus yksityinen hinta, peräpukamien leikkaus hinta yksityinen, peräpukamien hoito hinta yksityinen, peräpukamien poisto hinta yksityinen suonikohjuleikkaus, suonikohjujen vaahtoruiskutus, suonikohjujen hoito, hinta, magneettikuvaus, sappileikkaus, tyräleikkaus, tähystys, rasvaimu, rintojen suurennus leikkaus Virossa, lääkäri virossa, leikaukseen Virossa,gynekologi Virossa, naistentaudilääkäri Virossa, ortopedi Virossa, lääkäri EU:ssa, leikkaus EU:Ssa, matka Tallinnaan, keinonivel, tähystysleikkays, laihdutusleikkaus, tyräleikkaus, sappileikkaus, kohdun poisto, luomen oisto, sterilisatio, polvileikkaus sappileikkaus yksityinen hinta, sappileikkaus yksityisellä hinta, sappirakon poisto hinta, sappirakon leikkaus hinta, sappikivi leikkaus hinta. tyräleikkaus hinta yksityisellä. nivustyräleikkaus hinta, nivustyrän leikkaus hinta, nivustyrä hinta, nivustyräleikkauksen hinta yksityisellä, napatyräleikkaus hinta, napatyrän leikkaus hinta, napatyrä hinta, napatyräleikkauksen hinta yksityisellä,